نظر دکتر عسکری در مورد ریفلاکس

 

براي اطلاع شما خوانندگان عزيز
محصول نامبرده شده بيوميلAR موارد ريفلاكس و برگرداندن شير خورده شده حال چه شير مادر و چه شيرخشك را بر طرف مي كند و در اين مورد فرمولاي بسيار خوبيست
اما اگر استفراغ مواد غذايي را در نوزاد شيرخوار ببينيم بنا به شدت بيماري بايد داروي خاص آن درجه حدت بيماري را تجويز نماييم و بيوميل AR به تنهايي كارساز نيست. در مثال ذكر شده هم باقي ماندن علائم استفراغ به خاطر عدم Efficacy دارو براي شدت استفراغ نوزاد بوده است.

چنانچه نوزاد شما بعد از بالاآوردن شیر حالت آزره ای نگرفته و تقریباَ آرام است و در این شرایط هم اشتهایش را از دست نداده تشخیص ریفلاکس از نوع غیر اکتیو ریگورژیتاسیون است که اگر توصیه های رایج هنگام شیردهی و پس از آن از برگشت شیر به سمت دهان در مورد نوزاد شما جوابگو نبود حتما باید از بیومیلAR براي تغذيه نوزادتون استفاده كنيد تا مشكل ريفلاكس حل بشه و دوباره شير خودتون و يا شيرخشك رو به كودك بديد.
البته با نظر پزشك نوزادتون شايد بتونيد در روز چند مرتبه شير خودتون رو در كنار چند وعده از شير BIOMIL AR به كوچولوتون بديد و برگشتي نبينيد. اين در مورد همه جوابگو نيست با مشورت پزشك انجام بديد.


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه چهاردهم تیر 1389 و ساعت 12:12 |
 

سنا:

 

سلام: دختری 4ماهه که هم شیر خودمومیخوره وهم شیرخشک.باخوردن شیرخشک دور دهانش دانه های قرمزی میزند(باقاشق بهش میدهم)هنگام خوردن شیرخودم هم خیلی اذیت میکنه وبه سختی سینه میگیرد..وزنش هنگام تولد2/5بود
وتا دوماهه اول خوب وزن گرفت ولی پس از آن رشد خوبی نداشت ودکتر برایش شیر خشک داد.ایا به دادن شیرخشک ادامه بدهم؟

سلام

اولا اول شیر خودتان را بدهید و بعد شیر خشک

دوما شاید به نوع شیر خشک حساسیت دارد و یا با احتمال کمتر به فلز قاشق با فنجان به او شیر بدهید و اگر مشکل وجود داشت احتمالا مشکل از نوع شیر خشک است می توانید ان را عوض کنید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه چهاردهم تیر 1389 و ساعت 12:11 |
 

حمید

 

با سلام دخت 3 ساله من یکی دوبا در مدفوعش خون دیده شده است لطفا راهنمایی بفرمایید.

در مورد خون قبلا گفتم .اگر رگه خون تازه است نشنه زخم است در ناحیه مقعد ودر غیر این صورت باید به پزشک مراجعه کنید و زمایش بدهید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389 و ساعت 11:19 |
 

مامان یاسین

 

با سلام من چند تا سوال داشتم
پسرم الان 9 ماهشه یکی دو ماه هست که بعضی وقتا مخصوصا وقتی بهش غذا میدم لثه هاشو به هم فشار میده و سرشو میلرزونه (مثل وقتی یه چیز ترش خورده باشه) دو تا دندون هم داره نمیدونم دندونای بالاییش خارش داره یا خدای نکرده مقدمه صرع یا تشنج باشه آخه یه جا خوندم اگه لرزشها تو حالت آرامش باشه مشکل داره میخواستم بدونم اینم جزع اون لرزش هاست

سلام

فکر کنم مال دندونه.ببین غذای نرم هم می دی همین عکس العمل رو داره .اگر با همه قاشق ها هم این کار رو می کنه مشکلی نیست.علامت صرع اینه که مثلا تو خواب این لرزش ها بوجود می اید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389 و ساعت 11:18 |
 

منصوره

 

با عرض سلام و تشکر بسیار فراوان از جوابی که به سوالاتم دادی ممنون ولی در اینترنت دیدم که زدن آمپول د3 در بزرگسالی باعث توده عضلانی میشود و در باروری اش مشکل ساز میشود

سلام

ویتامین د  در کودکان داده می شود و در کودکانی که مشکل نرمی استخوان دارند و برای جلوگیری از راشیتیسم امپول ان که فرم قابل جذب ویتامین است (د3)داده می شود.و درمورد درمان عدم استفاده دارو عوارض بیشتری دارد

جدای از این د3 هورمونی نیست که باعث افزایش توده عضلانی بشود یا در قدرت باروری اثر بگذارد در سایت ایران سلامت سوالی چون سوال شما پرسیده شده که می توانید ببیند

http://forum.iransalamat.com/showthread.php?t=3234

در مورد د3 هم اطلاعات بیشتر اینجا است

http://yourlifestory.blogfa.com/post-193.aspx


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه سیزدهم خرداد 1389 و ساعت 13:13 |
 

فرزانه

 

سلام .
من مامان پارسا کوچولوی 14 ماهه هستم. پارسا از 2 ماهگی اگزما دارد هر دکتر متخصص پوست بردمش گفتن درمان قطعی ندارد و هر دارویی که استفاده می کردم فایده ای نداشت تا اینکه از پماد بتامتازون استفاده کردم خیلی خوب جواب داده ولی وقتی این پماد را قطع می کردم دوباره شروع میشد الان به مدت 5 ماهه روزی یک بار از این پماد استفاده کردم می خواستم ببدانم که خطر خاصی برای کودکم ایجاد نمی شود اگر من این پماد را استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید .

سلام

دوست عزیز استفاده از دارو های کورتن عوارض زیادی دارد که بتامتازون یکی از اونهاست .به نظر من بهتر است استفاده نکنی و دنبال راه های دیگه باشی


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه دهم خرداد 1389 و ساعت 14:45 |
 

منصوره

 

سلام
من مامان محمدطاهر هستم که تا 13 روز دیگر 2 سال پسرم پر می شه و تا به حال خیلی دکتر ارتوپد بردمش برای اینکه پاهای او پرانتزی است و نکته مهم اینکه پدرش هم به این درد مبتلا است و هرچی دکتر بردم می گویند که تا 7 سالگی زمان بدهید خوب میشود اگر تا آن وقت خوب نشد جراحی میکنیم و تابه حال 2 تا شربت کلسیم خارجی مصرف کرده 2 روز پیش یک دکتر جدید بردم و لیست غذایی داد و شربت کلسیم خارجی البته نوع دیگر و 2 تا آمپول د3 و کفش ارتوپدی هم برایش نوشت اما من میترسم و آمپول را نزدم و کفش راهم پدرش میگه بچه گناه دارد و برایش نگرفتیم حالا میخواهم بدونم زدن آمپول د3 برای فرزندم ضرر و خطراتی را در بزرگسالی ندارد

 

سلام

به نظر من روش درمان این دکتر خیلی بهتر از دکتر قبلی است و بهتر است تمام موارد رو انجام بدید تا نیازی به  جراحی در اینده وجود نداشته باشد.زدن امپولها و استفاده از کفش ضرری ندارد

موفق باشید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه دهم خرداد 1389 و ساعت 14:39 |
 

شهناز

 

من سوالی ازخدمتتون داشتم که خیلی منونگران کرده است دخترم 8ماهشه واز2ماهگی بدشیرمی خوردتا 7ماهگی که کمی بهترشد در 7ماهگی دکترتشخیص داد
دخترم رفلاکس مری داره وامپرازول وتری کلوپرامیدبه دخترم می دهم نمی دونم طول درمان رفلاکس چقدر است وکی می تونم به دخترم این داروهاراندهم ازشماکمال تشکروقدردانی رادارم

سلام طول درمان با توجه به نوع و میزان ریفلاکس متفاوت است و با توجه به ازمایشات دکتر می تواند راهنمایی کند.شما مرقبت های ریفلاکس را بخوانید.همین قدر بگویم که گاهی در دوران کودکی بهبود حاصل می شود و گاهی مثل موردی که قبلا سوال پرسیده بود تا چند سالگی ادامه دارد

ان شاالله کودک شما به زودی خوب می شود


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه سی ام اردیبهشت 1389 و ساعت 12:38 |
 

تسنیم

 

سلام
من تسنیم کوچولو هستم(چشمه بهشتی).مامان وبابا مرا پیش دکتر دیگری بردند . شیر خشک مرا BIOMIL AR تجویز کرد . قطره متوکلروپرامید به من داد.گفت دریچه مری من شل است(وای چه بد! کاش خوب شدنی باشد).
مامان و بابا سونو گرافی معده قبلی را که برام نوشته بودند را تو شک هستند که بگیرند یا نه.راستش هنوز استفراغ هایم هست البته کمتر شده ولی ادامه دارد و گریه هایم هم .می ترسم مامان از دستم خسته شود.

سلام عزیزم

مطمئن باش مامانی وقتی بدونه که کودکایی بسیاری هستند که مشکلات خیلی شدید تر دارند مثل حساسیت به شیر (فنیل کوتونری و..)خدا رو هزار مرتبه به خاطر مشکل کوچیک تو شکر میکنه

انجالم سنو گرافی هم هیچ ضرری نداره و بهتره انجام بشه .در ضمن با مراقبت خوب ماماینا بهبودی نسبی که داشتی مطمئن باش ان شاالله زود بهتر می شی

 


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه سی ام اردیبهشت 1389 و ساعت 12:35 |
 

سمانه

 

سلام پسری 17 ماهه دارم الان یک هفته میشه که قسمت چپ پاش از جای کشاله های رانش دونه های قرمز زده که خیلی هم خارش دارد تا می یاد خوب بشه باز میزنه داره زیادهم میشه البته فقط سمت چپ پاش به نظر شما از چی هست؟ از مای بی بی هم استفاده میکنم.هر وقت هم که مدفوع میکنه می شورمش

سلام

1 ممکنه راش کهنه باشه که باید بلافاصله بعد از دفع کودک شسته بشه

2 ممکنه به علت گرما باشه که بهتره کودک پاش باز باشه و با در معرض هوا قرار گرفتن زودتر هم خوب می شه

3ممکنه حساسیت به پوشکش پیدا کرده باشه که البته با توجه به محل احتمالش کمه که می توانید نوع پوشک رو عوض کنید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه بیستم اردیبهشت 1389 و ساعت 16:13 |
 

تنسیم

 

سلام
من تسنیم کوچولو هستم (چشمه بهشتی ). الان چهل و پنج روزه هستم.شیر خشک میخورم و چهارکیلو و صدگرم هستم.خیلی پدر ومادرم را اذیت می کردم.از فریادهای من کلافه شده بودند.هرروز بعدازظهر یا شاید صبح بعضی وقت ها هم شب ها گریه شدید می کردم.خدا به همه پدر ومادرها صبر زیاد بدهد. حدود بیست روزه بودم که استفراغ هم به آن گریه وزاری اضافه شد.مرا پیش آقا دکتری بردند که پس از معاینه برایم شربت های رانیتیدین-کتوتیفن-اینفاکول و کپسول امپرازول نوشته است.پدرومادرم مانده اند که این همه دوا را به من بدهند یا نه.تازه بدتر از آن دکتر گفته دریچه معده ام شل است که استفراغ می کنم (وای چقدربد!).
پدر و مادرم براستی نمی دانند چه بکنند.انواع سفارش ها را هم قبلا به کاربرده اند : گریپ میکسچر-گریپ واتر-دایمتیکون. پدرم می گوید همه دلنوشته یتان را خوانده و ذخیره کرده است و حالا مانده است با این دریچه شل معده ی من و این همه دوا و استفراغ و دل درد من کوچولو چه بکند.کاش با سفارشی مناسب من کوچولو و بابا و مامان را از نگرانی در بیاوری.

سلام عزیزم

اول از همه باید به یه دکتر دیگه مراجعه کنن .گریه طولانی و شدید 2ساعته به علت کولیک های شکمی است

بعد اگر ریفلاکس داشته بای معمولا این هم دوا و با هم نمی دن

باید از دادن سفارشات فامیل به تو گل ناز خودداری کنند حتی اب و اب قند و گریپمیکسچر

بعد از شیر خوردن باید با زاویه 30 درجه بخوای و سرت بالا باشه تا مواد از معده برنگرده

با روغن زیتون هم مامان و باب شکمت رو به ارامی در جهت عقربه های ساعت ماساژ بدن

مطلب مربوط به ریفلاکس و بیماری ها رو هم مامان و بابا بخونن

در ضمن بعد از شیر خوردن حتما شمارو صاف در اغوش بگیرن و بدون اینکه به پشتت بزنن نوازشت بکنن تا اروغ بزنی.این صاف نگه داشتن اگر ریفلاکس هم داشته باشی به تخلیه بهتر شیر کمک می کنه

امیدوارم هرچه سریع تر خبر بهبودیت رو بشنوم

یادت نره به ممان و بابا بگی حتما حتما به یه دکتر متخصص کودکان هر چه سریع تر مراجعه کنن

خداحافظ عسلم


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه شانزدهم اردیبهشت 1389 و ساعت 12:22 |
 

حدیث:

 

با سلام نوزاد 9 ماهه ای دارم که دچار اسپاسم شیرخواری شده است دکتر داروی کلوبازام و ب6 و لیسکانتین تجویز کرده است ام ار آی هم داد که سالم بود و آزمایش متابولیک هم دادیم که مشکلی نداشت بعد از دو هفته از مصرف داروها تشنج او قطع شد هنوزهم دارو میخورد پسر من غیر از تشنج هیچ علامت شنوایی نداشت که دکتر تست abr شنوایی داد که سالم بود دکتر گفت به دلیل تشنج است که شنوایی ندارد و به اسمش واکنش نشان نمیدهد الان واکنش به صدا دارد و باصدای بلند از خواب میپرد ولی هنوز به اسمش واکنش ندارد و ارتباط با آدمها برقرار نمی کند دکتر گفته بعد از 1.5 ماه برای کاردرمانی برود که نتیجه خوبی خواهد داشت خواستم بدانم آیا این پسر من خوب شدنی هست؟ یک زندگی عادی خواهد داشت؟ ممکن است تشنج دوباره برگردد ؟ اگر ممکن است در چه سنی برمی گردد؟ ممکن است عدم توجه او به صدای ما و اسم خودش به علت ناراحتی اوتیسم باشد؟

سلام

با  توجه به خوب بودن تمام ازمایشات با کار درمانی می توان بسیار امیدوار بود که بهبود حاصل شود.اما من مثل همیشه پیشنهاد می کنم به یک متخصص کودکان دیگر هم وی را نشان بدهید تا اگر نکته ای از دید دکتر قبلی مخفی مانده مشکلی پیش نیاید.من جای شما بودم اول این کار را می کردم و بعد از دانستن تشخیص و پرسیدن سوالاتم و دانستن راه کار ها با خیال راحت به بهبود فرزندم کمک می کردم

موفق باشید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در دوشنبه سیزدهم اردیبهشت 1389 و ساعت 19:48 |
 

 

سلام

قبل از هرچیز برای اینکه دیر اپ می کنم معذرت می خوام .اخه اثاث کشی دارم!!

حمید

سلام علت وجود قطره صورتی رنگ در ادرار بچه 8 ماهه چیست؟

سلام

بهتره به دکتر مراجعه کنید بخصوص اگر تکرار می شه ممکن است خون باشه.


متی:

باسلام
کودک من شش ماه و یک هفته است به دلایلی میخواهم او را از شیرم بگیرم ولی او حتی شیشه و شیر خشک را دوست ندارد بگویید چه کار کنم

سلام

من نمی تونم راهنمایی تون کنم چون اصلا با کارتون موافق نیستم . چرا می خواهید به کوک مظلومتان ظلم کنید


ستاره:

سلام نوزادم 4 روزشه 2 روزه چشمش قی کرده هی ازش اشک زرد میاد باد کرده قرمز شده چکار کنم غیر از دکتر بردن راه خونگی برای درمانش نیست ایا خطرناکه؟
با تشکر

سلام

عزیزمحتما به دکتر مراجعه کن. علامت عفونت است و به راههای خونگی مثل شستن چشم با چایی اصلا و ابدا گوش نکن که عوارض جدی ممکنه داشته باشه . حتما ه چه سریع تر برو دکتر  تا ببینه مشکل وجود داره یا نه


اعظم:باسلام

کودک2ماهه من هر2تا3روز یکبار دفع مدفوع دارد ایا مشکلی دارد یامشکلی پیش نمی اید؟باتشکر

سلام

قبلا در این مورد زیاد گفتم .می تون طیبعی باشه.بخصوص اگر شیر خشک می خوره و مدفوع سفت نیست و دلدرد نداره. می تونی برای اطمینان در مراجعات دوره به دکتر این موضوع را نیز بگی


سامره:

من مامان صدرا هستم پسرم وزن تولدش 850/2 بوده که الان پایان هفت ماهگی به 8 کیلو رسیده که بهداشت گفته افزایش وزن نداره البته پسرم ریفلاکس معده داره که مدتی زانتاک آمپرازول استفاده کرد و الان با توجه به اینکه دکترش را عوض کردم متوکلوپرامید داده و خیلی بهتر شده و دکترش گفته تا چند روز دیگه کامل قطع کنم.الان نمی دونم با توجه به اینکه هنوز یه خورده برمیگردونه قطع داروش صحیح هست یا نه ؟؟؟؟ چون مشکل یبوست داره روغن زیتون یا کره میتونم تو غذاش استفاده کنم ؟؟؟ برای کمبود وزنش چیکار کنم ؟؟؟

سلام

وزن 8 کیلو خوبه نمی دونم چطور بهداشت این حرف را زده برای کودک 3 کیلو وزن 6500 در 87 ماهگی خوبه!!شاید نسبت به ماه قبل افزایش نداشته و این را گفته.تشخیص زمان قطع دارو با توجه به علایم به عهده پزشک است اما باید مراقبت خود را داشته باشید  تا مشکل  و نیاز به مصرف دارو دائمی نشود. مراقبت مربوط به ریفلاکس را بخوانید.یبوست هم تعریف خواصی دارد پس مطلب مربوط به دفع و یبوست را بخوانید.که در این مطالب به سوال های مشابه شما هم پاسخ داده شده مثل تغذیه


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه بیست و پنجم بهمن 1388 و ساعت 18:14 |
 

 

 

salam man mamane sam hastam sam 5 maheshe vazne tavalodash 3/40kilogeram bod alan vaznesh 5/900 kheyli astefragh mikone doktor sharbate ranitidin barash tajviz karde az3mahegi vali khob vazn nemigire nemidonam chikar konam lotfan mano rahnamai konid mer30.

سلام

دوست عزیز لطفا فارسی بنویس

دوست عزیز خداقل اضافه وزن برای هر ماه 500 گرم است و کودک شما 5 ماه پس باید تا حالا 2500 اضفه می کرده که اگر به وزن هنگام تولد اضافه بشه 5900 می شه . پس وزن کودکت خوبه. احتمال داره به خاطر کنترل شدن استفراغ باشه بنابراین اگر دارو مناسب بودهو دیگر مشکلی ندارد با اضافه کردن مراقبت و ارامش کامل روحی روانی خودتت و شیر دادن سر صبر وزن گیری می تواند بیشتر باشد


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه پانزدهم بهمن 1388 و ساعت 14:43 |
 

صهبا شایان

 

کودک 93 روزه ام سرفه خلط دار میکند.پزشک استامینوفن و کلریدسدیم تجویز کرده.ایا کفایت میکند؟

سلام

پزشک تشخیص عفونت اده و استامنوفن را به عنوان انتی بیوتیک داده است. ان شاءالله بزودی خوب می شود اما اگر مشکل ادامه دار بود به پزشک مراجعه کن


معصومه:

دختر یکساله ای دارم امروز از خواب بیدار شده یک چشم ش قی کرده نمی دانم دلیلش چیست لطفا راهنمایی کنیم

سلام

اگر زیاد باشد معمولا عفونت است مثلا سرما خوردگی سر یا مالیدن دست الوده به چشم .اگر زیاد است انرا با پنبه مرطوب با اب جوشیده ولرم از داخل چشم به خارج(سمت بینی به سمت گوش) ان را تمیز کن  و فقط یک بار دستمال را به ان بکش و بعد در صورت لزوم ان را تعویض و سپس تکرار کن اگر مشکل ادمه داشت به پزشک مراجعه تا داروی و پماد لازم داده شود


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در سه شنبه سیزدهم بهمن 1388 و ساعت 18:11 |
 

سمیه:

 

با سلام پسر بزرگ من بسیار تخیل بازی دارد ولی حالا در سن شروع ده سالگی و قبلش/ ادعا می کند یکسری موجودات عجیب قریب رادر منزل میبیند ودر این مورد خیلی با ترس وجدی حرف می زند ومن وپدرش خیلی نگران هستیم لطفا ما را راهنمائی کنید

سلام

دوست عزیز قدرت تخیل یک ویژگی خوب توی کودکان است که موجب رشد شخصیت کودکان می شه اماوقتی که تخیل باشه و نه توهم و...

ممکن این هم تخیل باشه  امااگر در خانواده و فامیل مشکلات روان شناختی دارید و فردی از فامیل از این موضع رنج می بره و یا رفتار کودک خیلی غیر عادی است پیشنهاد می کنم به روان شناس مراجعه کنید . سایت روانشناسی هم که مشاوره اینترتی می ده تو پیودندهای من است .حتما لااقل به اونها مراجعه کن تا درست راهنمایی بشی


الهام

:

سلام....دخترم 15 ماهشه و هنوز راه نيفتاده ....البته دستش و به ميز ميگيره وراه ميره ولي تنهايي نه و وقتي دستش و ميگيرم راه ببرم خودشو به حالتي كه انگار ميترسه ول ميكنه....در 1 سالگي آزمايش خون داد و كمبود ويتامين -دي- داشت كه 4 نوبت آمپول ويتامين -د3 -زد به نظرتون دير نكرده....من خيلي نگرانم...درضمن دخترم در هفته36 به دنيا آمده با وزن 2400 و الا حدود11 كيلو ميباشد
با تشكرممنون ميشم اگه جوابم و بديد

سلام دوست عزیز باید به پزشک مراجعه کنی تا ازمایش بشه .ممکن است خیلی طبعی و به خاطر نرمی استخوانی که داشته باشه و به مرور راه بیافته و ممکن است هنوز مشکلش ادامه داشته و نیاز به دارو وجود داشته باشد بخصوص اگر وقتی می ایستد پا ها فرم پرانتزی و یا زانوها از هم فاصله دارد

موفق باشید


حدیث:

پسرم رو ديروز واسه چكاپ 6 ماهگي بردم دكتر ولي هر كاري كه دكتر مي گفت پسر من انجام نمي داد دكتر هم گفت چون دور سر و قد و وزنش خوبه يك ماه ديگه هم صبر مي كنم بعد وارد عمل ميشم پسرم نه غلت مي خوره نه توي روروئك مي ايسته يعني مي ايسته ولي چون كامل گردنشو كنترل نمي كنه صورتش مي افته روي صفحه جلوي روروئك ضمنا يه چيزي هم كه جلوش مي گيريم اصلا تمايلي نداره كه اونو بگيره يعني دستشو دراز نمي كنه چي كار كنم ؟ دارم كلافه ميشم؟يعني دكتر ميخواد چيكار كنه؟ ضمنا خیلی بازیگوشه از هر چند باری که صداش میکنیم یک بار صورتشو برمیگردونه یعنی ممکنه به خاطر شنواییش هم باشه؟آخه آهنگ موبایل براش میذارم آروم میشه یعنی میشنوه

ضمنا وزن تولدش 2950 و الان در پایان 6 ماهگی 7700 است شیر خشک هم به علت رفلاکس شدید ببلاک ای آر میخوره
خواهش میکنم جوابمو بدید

سلام دوست عزیز

کودکت باید از نظر راشیتسم و نرمی استخوان اگر گردنش رو نمی گیره چک بشهو در ضمن ببین تو خونه چه کارهایی می کنه یا اگر صداش می کنی بر می گرده یا صدای محکم وتیز مثل دست زدن محکم یا شکستن توجه وی را جلب می کند یا صدا در می اورد و ...

بعد دفعه بعد به دکتر بگو و او نیز برای کودکت ازمایش را انجام می دهد تا از نظر سلامتی بررسی شود

موفق باشی


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه یازدهم بهمن 1388 و ساعت 23:27 |
 

ملیحه:

سلام دكتر گفته بايد 8 ماهش باشه ولي تا اون موقع كه هيچي از بچه نمي مونه!!! يك سواله ديگه ام داشتم اگه شير از شكاف وارد ريه بشه آيا خطرناكه؟ باعثه عفونت رييش نميشه؟ در ضمن شكاف پسرم در عقب گلوشه

سلام

پیشنهاد می کنم به دکتر دیگر هم وی را نشان بدهی اما در کل با توجه به نوع باید بگویم:

بسیاری از جراحان شکاف کام را در دروان نوزادی ترمیم می کنند و عده ای ان را بین 12 تا 15 ماهگی انجام می دهند اما در کل باید قبل از شروع مهارت های کلامی صورت بگیرد تا اختلال کلامی بوجود نیاورد.باید مراقب تخلیه گوش میانی باشید .(البته من نمی دانم مشکل کودک شما تا چه حد است و دراین باره از پزشک نیز کمک بگیرید که:)در بعضی موارد به علت عفونت و عود مجدد ان ناشنوایی بوجود می اید.(باید مرتب از نظر شنوایی چک شود)

در مورد خطر عفونت و اسپیراسیون باید بگویم که کودک در وضعیت قائم شیر بخورد و باید مرتب اروغ بزند زیرا هوای بیشتری می بلعند.اگر (توجه کنید :اگر!) وزن گیری و قدرت بلع نوزاد خوب نبود  می توانید از شیشه با سر پستانک مخصوص (وسیله "هابرمن "و شیشه قابل فشار" نرسر" و سر پستانک "پیجن")استفاده کنید اما توجه کنید که بهتر است شیر خود را بدوشید و بدهید زیرا شیر مادراز عفونت گوش  نیز جلوگیری می کند.پستانک دارای یک برش باید عمود در دهان قرار گیرد.صدای بلع نباید موجب نگرانی شود زیرا نشانه اسپیراسیون در هم کشیدن ابروو چین انداختن پیشانی است.

باز هم سوال داشتید در خدمتم


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در جمعه نهم بهمن 1388 و ساعت 0:6 |
 

ملیحه:

 

سلام از راهنمايي شما متشكرم. مي خواستم بدانم سن بچه براي عمل شكاف كام بايد در چه حد باشد؟ آيا روشي يا دستگاه خواصي براي اين گونه نوزادان وجود دارد تا راحت شير بخورند؟در ضمن نوزاد من بخاطر خلط نمي تواند راحت شير بخورد چون راه تنفسش بسته مي شود دكتر در اين باره به من كمكي نكرد

سلام

هرچه زودتر بهتر!هروقت که کودک امادگی داشته باشد معمولا همان اوایل تولدو حتی در سن کودک شما.دکتر نگفت کی برای عمل مناسب است؟

بهترین روش استفاده از سینه مادر است حتی در مواردی (بسته به نوع و میزان شکاف) در بعد از عمل نیز این گونه است.در غیر این صورت با سرنگ ولوله ان جی ...

بهتر است هنگام شیر دادن وی را صاف بگیری یعنی سر بالا باشد (البته نه عمود) و دهان را در صورت لزوم با دستمال مرطوب تمیز که دور انگشت پیچیده ای تمیز کن و به پهلو  وی را بخوابان


حامد:

سلام.پسر من 3ماهش است و اصلا شیر نمی خورد وقتی می خواهم بهش بدم گریه می کند و صورتش را بر می گرداند.من چکار کنم؟مرسی...

سلام

شمای بابی بچه اید یا مامان؟اسم که اسم باباست و سوال انگار از زبان مامان! از این جهت می گم که اگر بابایی و می خوای باشیشه بدی مشکل از شیشه است و همان طور که در پست استفاده صحیح از وسایل گفتم بهتر است با لیوان بدهید اما اگر مامانی و شیر خودت را میدهی باید ببینی مشکل چیه :بوی شیر بسته به نوع غذای مصرفی یا بوی بدن احساس ناراحتی در هنگام شیر خوردن ملا حالتی که بغلش می کنی را دوست نداره و راحت نیست گاهی انقدر دیر شیر داده می شه که کودک به اصطلاح عام قهر می کنه گاهی دل درد و...

 


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه هشتم بهمن 1388 و ساعت 2:3 |
 

 

سوال

سلام
کودک 21ماهه من زیر نودار رشد حرکت میکند اما از نظر تواناییهای حرکتی نظیر راه رفتن دویدن جست وخیز بسیار عالی است به عقده خودم از نظر هوشی هم بهره بسیار بالایی دارد مثلا در این سن توانایی روشن کردن کامپیوتر وعوض کردن سی دی دلخواه خود را دارد .تنها نگرانی ما عدم رشد کافی است .با تشکر

جواب

سلام دوست عزیزرشد کودک اگر زیاد زیر نمودار نباشد و سیر نزولی و یا ایست نداشته باشد و فقط وزن گیری کم باشد و والدین نیز لاغر باشند و یا در کودکی بوده باشند و کودک نیز زاید فعالیت کند و کم بخورد جای نگرانی نیست .اما از انجا که شما دقیقا منظور را بیان نکرده و وزن را نمی دانیم چقدر بوده باید بگویم گاهی کودک خوب می خورد و یا زیاد فعالیت ندارد ولی وزن نمی گیرد باید از نظر عفونت و انگل بررسی شود

موفق باشید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه هفدهم آبان 1388 و ساعت 19:46 |
 

 

سوال

با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از راهنمایی جنابعالی

پسرم 13 ماهش است و در عرض این چند ماه به هیچ عنوان سوختگی پا نداشته است. ولی حدود دو هفته است که پاش به شدت سوخته است (در حال حاضر 4 دندان دارد) و هر پماد و لوسیونی که فکرش را بکنید استفاده کرده ام ولی فایده ای نداشته. در ضمن سوختگی پاهایش به صورت دونه های ریز و قرمزی شدید در آن ناحیه است. (فکر می کنم دارد دندان در می آورد). لطفا راهنمایی بفرمایید از چه پمادی استفاده کنم که پاهای پسرم به این وضع نرسد.

جواب

با سلام

دوست عزیز کرم پای کودک فیروز مناسب است اما قبلا هم در مورد سوختگی پای کودک گفته ام ان را بخوانید در کل اگر از پوشک کامل استفاده کنید و بلافاصله بعد از کوچکترین دفع وی رابشویید این مشکل بوجود نمی اید .در ضمن اگر اسهال ندارد و این موارد را رعایت می کنید ببینید ایا پوشک راجدیدا تعویض کرده اید یا نه و یا صابون را! (یا حتی حساسیت به پماد.من توصیه می کنم جز در مواقع بسیار بسیار ضروری از هیچ پمادی استفاده نکنید)شاید به چیزی حساسیت پیدا کرده که البته با نوع راش توصیفی شما احتمال زیاد سوختگی پا است


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در چهارشنبه سیزدهم آبان 1388 و ساعت 17:16 |
 

سوال

 

با عرض سلام و خسته نباشید
دخترم یکساله است وزن تولد 3کیلو و 450 گرم بوده است از شش ماهگی غذای کمکی شروع کردیم و به راهنمایی یکی از همکارانتان فرنی با شیر پاستروزه شروع شد چون دخترم وزنش در پایین نمودار بود ( وزن شش ماهگی 6 کیلوی 100 گزم بود ) بلافاصله بعد از شروع غذای کمکی شکمش تعداد دفهات بیشتری کار می کرد تا اینکه زیاد شد و وزن گیری به ماهی 50 گرم رسید با مراجعه به پزشک متوجه شدیم که حساسایت به پروتئن گاوی دارد و پرهیز مادر و دخترم از پروئین گاوی شروع شد و هم اکنون در یک سالگی 8 کیلوی 500 وزن دارد هیچ میلی به غذا ندارد و غذا به سختی و از روی کراهت می خورد و خوابش هم کم است نمی دانیم چه باید بکنیم چون تنوع غذائیش کم است پیشاپین از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم .(پرهیزات : لبنیات - گوشت گاو گوساله - ادویه - رب - حبوبات -

جواب

سلام

امیدوارم این تجربه شما برای دیگران درس باشد که همان گونه که گفتم شیر های غیر از شیر مادر را نباید زیر ۱ سالگی داد.

امیدوارم مشکل شما هم زود تر حل شود اما باید بگویم با مواد غذایی رنگی مثل هویج و کرفس و غذا را تزیین کنید مثلا هویج را به شکل ستاره ببرید و اب پز کنید و کمی روغن زیتون برای جذب بهتر ویتامین ها اضافه کنید . در بشقاب زیاد غذا نکشید بهتر است غذا  را در دفعات زیاد (مثلا ۵ وعده در روز ) و حجم کمتر با کالری بالا سرو کنید. برای ترقیب بهتر کودک به غذا خوردن خودتان هم همراه وی غذا بخورید و هوای خانه خوش بو و تازه و کمی خنک باشد و به میل کودک برای غذا خوردن احترام بگذارید اگر فعلا غذا نمی خواهد به او اصرار نکنید و در زمانی دیگر غذا را بدهید. و زیاد اصرار به خوردن زیاد غذا نکنید چرا که اثر معکوس داشته و اشتهای کودک را از بین می برد .ازغذاهایی که کودک بیشر دوست دارد بیشیتر استفاده کنید اصلا از تنقلات مضر مثل پفک و چیپس استفاده نکنید و در کل تنقلات ( مثل مغز ها ) را قبل از غذا ندهید بلکه بعد از غذا بدهید

http://www.salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=9322&Type=4


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در شنبه هجدهم مهر 1388 و ساعت 9:41 |
 

 

سوال

كودك من يك سال ونيم سن دارد و آروغ زياد ميزند و در هنگام آروغ زدن هم باعث مي شود كه غذايي كه خورده است بالا بياورد . دادن قطره متوپركلراميد در درمان آن موثر است يا نه . چكار بايد كرد؟

جواب

پیشنهاد می کنم به دکتر مراجعه کنید و از نظر بالینی و اناتومیک برسی شود.


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه پنجم مهر 1388 و ساعت 18:33 |
 

سوال

سلام.من مامان طاها حسین 14 ماهه هستم که تازهگی بدون دست گرفتن به جایی خودش 10-20 ثانیه ای وامیسته,گاهی اوقات در حال ایستاده کمی از کمر به پایین لق میزنه ممکنه از نظر کلسیم یا چیز دیگه ای مشکلی داشته باشه؟(در ضمن از 4-5 ماهگی توی روروئک راه میرفت)

جواب

سلام لق زدن برای بچه ای که تازه می ایستد طبیعی است اما چون ۱۴ ماهه است و تازه می ایستد وی را به پزشک نشان دهید تا از نظر کمبود کلسیم و نرمی اسخوان و فرم پا بررسی شود مخصوصا اگر هنوز ملاجش باز است


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه پنجم مهر 1388 و ساعت 18:33 |
 

سوال

سلام واقعا از مطالب اموزنده تان متشکرم جواب خیلی از سوالاتم راپیدا کردم سوالی هم دارم اینکه نوزاد 4 ماهه ای دارم که متاسفانه فاویسم داره خواستم بفهمم ایا غیر از باقلا حبوباتی مثل ماشک نخود فرنگی یالوبیاسبز هم برایش خطری دارد یانه دوم اینکه اگر در یک مهمانی یا رستوران میز بغلی ما باقلا پلو داشت چه خطری برای او دارد متشکرم لطفا جواب را از طریق وبلاگ خودتان بدهید

جواب

با سلام

فاویسم درواقع نوعی حساسیت به باقالا است که بسته به شدت ان بوی باقالا هم می تواند موجب بروز علائم شود اما موادی که شما گفته اید نه.در جایی خواندم که اسپرین و بعضی دارو ها ونیز نفتالین هم می تواند خطرناک باشد.


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه پنجم مهر 1388 و ساعت 18:33 |
 

 

سوال

پسرم 5 ماه است سمت راست چپ کله اش بد فرم گرفته عادت کرده مایل به راست بخوابد وبه هیچ وجه سمت چپ نم خوابد وهمین امر باعث بد فرمی سمت چپش است تورا خدا هرچه زودتر بگید چکار کنم زود جوابم را بدههید لطفا

جواب

دوست عزیز پیشنهاد می کنم با استفاده از بالشت در ااطراف او کاری کنید که به سمت مورد نظر بخوابد.البته برای ساعتی و بعد انها را بردارید.چون وی نیز مثل ما اگر طولانی روی  یک پهلو بخوابد خسته مس شود


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه پنجم مهر 1388 و ساعت 18:16 |
 

 

سوال

 

سلام دختری دو ماهه دارم که سرش را به یک طرف موقعه خواب میگیرد این مرا نگران کرده که نه کنه گردنش کج باشه و را روی شکم می خوابانم با ز گردش به همان سمت کج می گیرد.

جواب

دوست عزیز فکر می کنم نگرانیت بی مورد باشه البته اگر خودش سرش را فقط موقع خواب می چرخونه و در روز مشکلی نداره.


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه پنجم مهر 1388 و ساعت 18:3 |
 

 

سوال

با سلام بچه من پسره از روز 15 که به دنیا امده هنوز که هنوزه سرما خورده ودکتر متخصص هم بردیمش و شربت سفیکسیم 100 براش ویزیت کرد اما متاسفانه الان که 2ماهشه هنوز خوب نشده به نظر شما را حل و داروی که باید بهش بدیم چیه که خوب بشن البته خلط سینه و مخ مخ بینی هم دارن.ممنون میشم اگه کمک کنیین

جواب

دوست عزیز پیشنهاد می کنم به یک متخصص دیگر هم نشونش بدین.اما باید بگم زیاد از حد بچه را گرم نکنید در دمای عادی اتاق اگر یک لایه لباس بچه نسبت به والدین بیشتر باد کافی است. انچه موجب سرما خوردن می شود سرد و گرم شدن کودک است


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه پنجم مهر 1388 و ساعت 17:55 |
 

 

سوال

نوزاد 3 ماه 13 روزه من با وزن تولد 3.600 دچار ریفلاکس است.دکترش به غیر از داروهای مربوطه قطره آهن هم داده.الان وزنش 7.100 است.میخواستم بدانم مشکلی نداره؟ممنون

جواب

با سلام قبلا در مورد این مشکل و داروها توضیح دادم لینک را ببینید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه پنجم مهر 1388 و ساعت 17:50 |
 

 

سوال

سلام . من یه پسر چهار ساله دارم که نک پنجه راه میره باید چه جوری بهش آموزش بدم؟

جواب

فاطمه جان سلام

منظورت این است که موقع راه رفتن اول پنجه اش را روی مین می گذارد و بعد پاشنه و یا کلا روی پنجه راه می رود به هر حال در هر دو صورت به پزشک مراجعه کنید تا بررسی شود و در صورت لزوم به فیزیوتراپ معرفی شده و حرکات اصلاحی صورت گیرد و یا درمان لازم انجام شود

با توجه به سن ۴ سالگی کودکتان توصیه میکنم سریع تر به پزشک مراجعه کنید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در چهارشنبه یازدهم شهریور 1388 و ساعت 9:52 |
 

 

سوال

با سلام.
نوزاد بیست روزه ای داریم که زیاد زور میزند و در هر بار زور زدن دفع مدفوع ندارد می خواستم علتش را بدانم.
علت تولید مواد زرد و چسبناک دور چشم تا بیست روزگی در همین نوزاد چیست؟
علت این که بعضی اوقات بدون دلیل به حالت ترس جیغ می کشد و گریه می کند چیست؟
با تشکر

جواب

با سلام

در باره زور زدن و دفع مدفوع قبلا گفته ام که در سوال و جواب و دفع می توانید ببینید .به طور خلاصه باید بگویم اکثر مواقع طبیعی است اما اگر با گریه های زیاد و غیر طبیعی و.. باشد باید برسی بیشتری صورت گیرد.

قی کردن چشم می تواند نشانه سرما خوردگی چشم و عفونت باشد که اگر کل چشم را بگیرد باید با قطره شستشو شود اما با توجه به سن نوزاد حتما به دکتر نشان دهید تا به کودک ظریف تر از برگ گل صدمه نزنید

ممکن است جیغ نشانه درد باشد ویا علت همان مورد اول .در کل کودک ناراحت است .شاید از گرما .یا خیلی ساده احتیاج به محبت . بغل شدن دارد .

در کل اگر خیلی غیر طبیعی است به پزشک مراجعه کنید تا بررسی لازم صورت گیرد


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه یازدهم مرداد 1388 و ساعت 17:47 |

 

 

سوال

 

سلام خسته نباشید.
برادر زاده من نزدیک به یک ساله است و هر دو چشمش انحراف داره و از چشم چپش اشک می یاد.زمانی که شش ماهه بود یه دکتر بهش عینک داد اما دکتر دیگه ای گفت لازم نیست نمی دونیم چیکارش کنیم لطفاَ راهنماییم کنید اگر می شه؟

جواب

با سلام

 اکثر مواقع برای انحراف و تنبلی چشم و .... عینک داده می شود یا سعی می شود خیلی زود روش های درمانی را به کار ببرند.پیشنهاد می کنم حتما به دکتر متخصص دیگری نشان دهید و نام تشخیص را جویا شوید و برای درمان اقدام کنید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه یازدهم مرداد 1388 و ساعت 17:41 |
 

 

سوال

بچه ای 4 ساله دارم . از یکسالگی با سونوگرافی متوجه شدم که دچار ریفلاکس است . دکتر با دادن دارو و قراردادن سر در بلندی در هنگام خواب امیدوار به بهبود بود ولی تاکنون که چهار سال دارد باز هم سونوگرافی کرده ایم و جواب مثبت است . قطره متوکلوپرامید و کپسول امپرازول توسط پزشک تجویز شد اما باز هم جوابی نداد و دخترم الان که 4 ساله است وزن او 14 کیلوگرم می باشد که دکتر علت را همان ریفلاکس می داند آیا لازم است برای مداوا به تهران بیاورمش . اگر جواب شما مثبت است آدرس دکتر خوبی را برایم بفرستید . لطفا خواهش میکنم جوابم را زود بدهید .

جواب

سمیرا جان  سلام 

اولا لزومی ندارد که به تهران بیایید مسلما در شهر خودتان متخصص اطفال خوب هست . می توانید به بیمارستان های تخصصی نیز مراجعه کنید.

اما پیشنهاد می کنم که حتما دکتر را عوض کنید و نظر متخصص دیگری را هم جویا شوید .برای تایید ریفلاکس معده تنها سنو صورت نمی گیرد و باید تست گایاک مدفوع و بلع باریم و عکس برداری متوال و(جهت رد عیوب اناتومیک)مانیتوریگ ph اندوسکوپی و سینتوگرافی و مانومتری و..استفاده می شود

قبل از هر چیز باید علت ریفلاکس کاملا مشخص شده و بعد دارو یا جراحی صورت بگیرد

بهتر است از نظر ذا هم حجم کم پرکالری و مکمل غذا استفاده کنید تا به اضفه وزن نیز کمک کند

امیدوارم موفق باشید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه سوم خرداد 1388 و ساعت 23:16 |
 

سلام من اعظم مامان وانیا هستم وانیا 13ماهه است 8کیلو100گرم وزن دارد و حدود 74سانتی متر قد وزن تولدش 2750بود درکل دختر ظریفی هنوز راه نمره و حرف هم نمی زند می خواستم راهنماییم کنیدکه چطوری بهتر وزن بگیره و توانمندتر بشه ممنون درضمن اگه به وبلاگ من سر بزنید خوشحال می شم :

azamkh.blogfa.com

 

با سلام

دوست عزیز باید بگویم قبل از هر چیز باید نازنین دخترتان را به دکتر نشان دهید تا از نظر نرمی استخوان و مشکلات تکاملی بررسی شود و در صورت نبود مشکل که انشالله همین طور است برای تسریع روند تکامل وی تلاش کنید.در این سن کودک باید بتواند چند کلمه ساده مثل ماما بابا دد....را بیان کندو روی ژا بایستد و حداقل با کمک دیوار راه برود

با اوبیشتر حرف بزنید و زمانی که چیزی می گوید خوشحالی خود را نشان دهید و وی را تشویق به صحبت و راه رفتن کنید .اما اجبار به کار نبرید و مواخذه نکنید.

به سایر ژست های موجود نیز نگاه کنید والدین دیگری نیز مشکلاتی مشابه داشتند

 


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در چهارشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1388 و ساعت 1:50 |

مراقبت های لازم در هنگام یبوست

 

برای رفع یبوست و یا جلوگیری از ان نوشیدن یک لیوان اب سر صبح ناشتا و نوشیدن مایعات کافی در طی روز (۸-۱۰ لیوان اب) و استفاده از مواد فیبر دار مثل سبزیجات و میوه های خام در رژیم غذایی و استفاده از برگه ها بخصوص خیس خورده به همراه اب ان و  ورزش و سعی در داشتن عادات دفعی منظم میتواند بسیار کمک کننده باشد.

 


 

 

مراقبتهای لازم در هنگام اسهال

 

در هنگام اسهال باید مایعات به میزان بیشتری استفاده شود .حتما شیر مادر باید به کودک داده شود و ان را نباید قطع کرد واز کته ماست (شیرین) و سنجد اسیاب شده (رنده شده) که در سوپ یا فرنی ریخته شود می توان استفاده کرد .البته قبل از هر چیز باید مطمئن شد که اسهال عفونی نباشد که نیاز به درمان  دارویی خواهد داشت


برچسب‌ها: کودکیاری, ک اسهال, ک یبوست, ک دفع
+ نوشته شده توسط منتظری در سه شنبه پانزدهم اردیبهشت 1388 و ساعت 16:45 |
 

 

سوال

سلام پسری دارم 11ماه و 20روز .7ماهه دنیا آمده 12 روز در دستگاه بود چون ریه هاش نارس بود چشماش هم آب مروارید داشت که در 40 و 50 روزه گی عمل شد و چند بار هم بیهوشی گرفت تا چشماش معاینه بشه وزن اولیه 2کیلو500 گرم بود الان تقریبا 9 کیلو است شیر خشک می خوره .در ضمن چون مدتی بعد از تولد دیر بهش اکسیژن رسیده الن نیاز به کاردرمانی داره و مشغوله چشم چپش هم کمی انحراف داره و باید تا 1 یا 2 ماهه دیگه عمل بشه خیلی نگرانم کاری میتونم براش از لحاظ تغذیه یا چیز دیگه ای انجام دهم؟سئال بعدی اینکه امکان داره فرزند دیگری اگر بخواهم داشته باشم باز چشمش آب مروارید داشته باشه چون خودم هم به صورت ارثی از پدرم داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

جواب


با سلام امیدوارم کوچولوت هر روز بهتر از روز قبل باشه.در مورد تغذیه باید بگویم با تغذیه سایر کودکان فرقی نمی کنه. اما در مورد فرزند بعدی باید بگویم حتما" قبل ازاینکه برای بچه دار شدن تصمیم بگیرید  با متخصص ژنتیک مشاوره کنید تا سابقه کامل فامیلی را در شما بررسی کنه و دقیقا"بگه که احتمال وجود این مشکل در بچه بعدی چقدر است .در کل باید بگویم که این احتمل وجود داره اما اینکه چند در صد است را باید متخصص ژنتیک بعد داز بررسی کامل بگه.موفق باشید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه سی ام فروردین 1388 و ساعت 3:18 |
 

 

سوال

با سلام خدمت شما
دختری دارم یک سال نه ماهش است ولی هنوز راه نمیرود البته او 7 ماهه به دنیا آمده پیش هر پزشکی میبرمش میگویند مشکلی ندارد خیلی نگرانش هستم برای کمک به راه رفتن او من باید چه کار کنم
متشکرم

جواب


چند تا توصیه دارم که  امیدوارم مفید واقع بشه
اول اینکه کودکتان باید نیاز به راه رفتن را درک کنه پس اورا خیلی کم بغل کنید و بگذارید برای رسیدن به خواستهایش تلاش کند حتی اگر گریه کرد اهمیت ندهید.دوم اینکه زمانی که ایستاده یک وسلیه مثل میوه یا چیزی که دوست دارد را در فاصله نزدیک او به اندازه ای که وقتی دستش را دراز می کند نوک انگشتانش ان وسیله را به سختی لمس کند بگیرید و مواظب باشید که نیافتد( تا ترس از راه رفتن پیدا نکند)و با اندکی جلو امدن او را تشویق کنید و برایش دست بزنید.امیدوارم موفق باشید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه سی ام فروردین 1388 و ساعت 3:18 |
 

 

 سوال

نوزادم 4 ماه دارد و 6 روز است مدفوع نکرده است علتش چیست؟تشکر

جواب

مهری جان اگر شکم کودک نرم است (در لمس) و یبوست وجود ندارد جای هیچ گونه نگرانی نیست.توصیه های قبلی را نیز به کار ببرید.


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه سی ام فروردین 1388 و ساعت 3:7 |

بوسیدن

 

توجه داشته باشید که بوسیدن نوزاد کار بسیار اشتباهی است (نوزاد یعنی کودک در 28 روز اول تولد)حتی تنفس شما می تواند به این غنچه نوشکفته حساس صدمه بزند پس به خاطر این گل بهشتی اجازه ندهید کسی حتی خودتان کودک را زیاد ببوسد.

بدن ما در طی سالها با باکتری و میکروبهای بسیاری همنشین شده که وجود آنها در ما و مصونیتهای قبلی ایجاد شده توسط آنها برای ما مشکلی ایجاد نمی کند . بدن نوزاد عاری از هر گونه میکروب بوده و سیستم دفاعی ضعیف است و با وارد شدن میکروب های مختلف از افراد مختلف می تواند بیمار شود.از طرفی ریش و سبیل مردان تیز بوده و می تواند خراش های کوچک در پوست لطیف نوزاد ایجاد کند و باعث تحریک و قرمزی و خارش و بی قراری نوزاد شود.با بوسیدن نوزاد باکتری های دهانی به روی پوست منتقل می شود و از طریق تنفس نیز می تواند وارد بدن نوزاد شود. بنابراین باید مواظب نوع تنفس خود و عطسه سرفه نکردن در صورت نوزاد باشیم . توجه داشته باشیم حتی در اموزه های دینی دمیدن غذا و فوت کردن آن نهی شده.

 

 اگر خواستید وی را ببوسید بهتر است پای اورا بوس کنید و نه دستش را زیرا امکان دارد کودک دستش را بخورد و خوردن پا در دوران نوزادی کمتر روی می دهد. از طرفی هرچه بوسیدن در این دوران کمتر باشد بهتر است . بهتر است محبت خود را از طریق صحبت های محبت آمیز ، نگاه کردن به وی و نوزاش ابراز کنید. البته این حالت بهتر است تا پایان گذران دوران کودکی ادامه داشته باشد و در بوسیدن کودک زیاده روی نکنید.

 


برچسب‌ها: کودکیاری, ک عوارض بوسیدن نوزاد
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه سی ام فروردین 1388 و ساعت 2:50 |
 

 

یبوست

سوال

با عرض سلام و خسته نباشید من الناز مامان محمد هستم پسر خوشگلم توی 7 ماه هست سه روز هست که معد ه اش خیلی سفت کار میکنه مدفوعش خیلی سفته دیروز خیلی زور زد و کمی مدفوع کرد امروز صبح هم بعد از کلی گریه مدفوعش خیلی سفت شده داشتم سکته میکردم نمیدونم چیکار کنم اخه سابقه نداشت همیشه شکمش صبح زود راحت کار میکرد لططفا کمکم کنید ایا الان که شکمش اینجوریه همیشه به یبوست عادت نمیکنه میترسم بزرگتر هم که بشه همیشه یبوست داشته باشه.

 

 جواب

سلام

از انجا که غذای کمکی به کودک می دهید احتمالا" یبوست به علت نوع غذاست سعی کنید که سبزیجات و اب و شیر به کودکتان بیشتر بدهید و مواد یبوست زا را کم کنید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388 و ساعت 2:33 |
 

 

آسم

سوال

ضمن سلام وخسته نباشی خدمت شما یک سوال در خصوص آسم داشتم برادر زاده ام تازه 7 ماهه است دچار خس خس سینه وسرفه های خشک می باشد به پزشک مراجعه کرده ام برای طفط کوچک بیماری آسم تشخیص داده شد وبرای او اسپری سالبتامول تجویز شده است آیا واقعا برادر زاده ام آسم دارد یانه چطوری از وجود بیماری مطمئن شوم تازه یک هفته است که این علائم را دارد .

جواب

 

 با سلام

اسم در کوکان شایع است که به علت کوتاهی و نازک بودن برنش هاست و معمولا با دارو (در صورت نیاز)درمان می شود و بهبود کامل میابد .سعی کنید کودک را از مواد تحریک کننده ثل بوی سرخ کردن غذا و الودگی و عطر و سیگار اسفند دور کنید .پیشنهاد می کنم برای اطمینان خاطر به دکتر دیگری هم کودکتان را نشان دهید .سعی می کنم در اینده مطلب کاملی در این مورد بنویسم


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388 و ساعت 2:32 |
 

تب خال لب وشیر دهی

سوال

با سلام و تشکر از وبلاگ خوبت
سوال:
آیا تبخال لب مادر تاثیری بر شیر دادن نوزاد دارد ؟
نوزاد 8 روزه است.
ممنونم

 

 

جواب

با سلام من منظورتون رو درست متوجه نشدم اما اگر منظورتون اینه که وجود تبخال لب مادر مانع شیر دادن بشه یا اثری روی بچه از طریق شیر بذاره باید بگویم نه این طور نیست و مادر باید به شیر دهی ادامه بده


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در چهارشنبه بیستم آذر 1387 و ساعت 23:28 |
 

حرف زدن

 

سوال

 

با سلام نوزادم در سه ماهگی خیلی خنده رو بود وزیاد بغ بغو میکرد اما حالا که ابتدای 5 ماهشه هیچ صدایی از خودش در نمیاره وقتی صداش میکنم سرش رو به طرفم بر می گردونه ام هرقدر باهاش حرف میزنم کم حوصله تر میشه وفقط انگشتش تو دهانشه لطفا در مورد سکوت هلیا من را راهنمایی کنید چطور اون را به بازی کردن وصدا در اوردن عادت بدم ممنونم از همه راهنمایی هایتان

جواب

با سلام این مورد را هم خود من تجربه کردم .باید بگویم که کودکان گاهی حتی بابا می گن و اما  بعد برای مدتی به یک حالت ایست می رسند و گویی که حتی شیرین کاری های قبلی را فراموش کرده اند .با ید گفت که این حالت طیبعی است و می شه گفت که در ماه 9 هم اتفاق می افتد .اگر چه به نظر ما او دیگر کار های قبلی اش را انجام نمی دهد اما باید گفت که کودک باهوش در حال تقویت استعداد و توانایی های قبلی  و تلاش برای یادگیری بیشتر از دنیای جذاب است . بنابراین با او حرف بزند و و خسته نشوید او شاید بشود گفت که بیشتر گوش می کند تا یاد بگیرد .اگر به این روند ادامه دهید ماه های اینده ماه هایی پر از شگفتی خواهد بود


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در یکشنبه دهم آذر 1387 و ساعت 14:54 |
 

 

سوال

با سلام من مادر هلیا جونم مدت یک هفته است که انگشتش را تو دهانش میگذاره قبلا شبها سه تا چهار بار از خواب بیدار می شد وشیر میخورد اما حالا اگر خودم از صدای مکیدن انگشتش بیدار نشم وبهش شیر ندم تا صبح گریه نمیکنه واقعا نمیدونم چه کار کنم لطفا در این مورد من را راهنمایی کنید ضمنا هلیا هفته اول چهار ماهشه منتظر راهنمایی شما هستم لیلا

جواب

با سلام

لیلا جان دختر من هم مدتی همین جوری شده بود.بهتر است مواظب باشی و مرتب به او شیر بدهی و زیاد روی این مسئله حساسیت نداشته باشی که مثلا دست اورا بکشی و .....اگر مرتب به او نگویی نکن و ...مطمئن باش به زودی این عادت از سر او می افتد .

موفق باشید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در شنبه هجدهم آبان 1387 و ساعت 12:25 |
 

 

راه رفتن

 

 

با سلام

ضمن تشکر از دکتر زهرا ریاحی پور به خاطر راهنمایی های ایشان در پاسخ به سوالات مطرح سده باید بگویم

سوال

من مریم هستم من توصیه ای که به من کردید را خواندم درباره دیر راه رفتن کودکم من فکر میکنم که او میترسد از راه رفتن چون که در پارک حتی حاضر نیست تاب سوار شود یا حتی بچه های در حال بازی را نگاه کند اگر ما فرض کنیم که او میترسد برای از بین بردن ترس واضطراب او باید چه کنم و یه سوال دیگر آیا کودک من احتیاج دارد به جلسات فیزیو تراپی برای کمک به راه رفتنش تو رو خدا جواب من را از نظر پزشکی بدهید متشکرم من منتظر جواب شما هستم

جواب

مریم جان اگر از نظر نرمی استخوان مشکلی وجود نداشته باشد((که باید پزشک تشخیص دهد)جای نگرانی نیست.باید آرام آرم وی را اماده کنید تا راه برود.البته زیاد به او اصرار نکنید و توصیه های قبلی را نیز انجام دهید.

 

 


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در سه شنبه سی ام مهر 1387 و ساعت 19:50 |

سوال و جواب

 

 

با سلام

لیلاجان پرسیده اند:

سوال

 

باسلام نوزادم موقع مدفوع کردن و ادرارکردن خیلی قرمز میشود ودر طول یک شبانه روز دوبار مدفوع دارد در ضمن از شیر خشک استفاده میکنم چون هم سر کار میروم هم شیر خودم کم است

 

باسلام من لیلامادر هلیا هستم مشکل فرزندم قرمز شدن صورتش هنگام مدفوع کردن است واین که از شیر خشک استفاده میکنم ودرشبانه روز دو بار مدفوع میکند لطفا مرا راهنمایی کنید راستی تا یادم نرفته ایا قنداق برا ی نوزاد خطر ناک است

 

 

جواب

لیلا جان نگفته اید که فرزندتان هلیا جون چند ماهه هستند.اما باید بگویم مشکل زور زدن و یا قرمز شدن  تا حدی طبیعی است بخصوص اگر مدفوع سفت نیست و به اصطلاح یبوست وجود ندارد.ممکن است علت اینکه دفع هم کم است این باشد که شیر خشک را غیلظ تر از حد استاندارد درست می کنید و آب به اندازه کافی به کودک نمی رسد.بنابراین بهتر است شیر خشک را به میزان استاندارد با آب مخلوط کنید و تا حد ممکن از شیر دوشیده شده خود به هلیا خانوم بدهید.ضمنا" پیشنهاد می کنم که مطالب مربوط به شیر دهی و پرسش و پاسخ دفع رانیز بخوانید.

ضمنا"پرسیدهاید که آیا قنداق برای کودک ضرر دارد باید بگویم بله و از معایب آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کودک احساس راحتی نمی کند و نمی تواند دست و پا بزند.اگر خود شما را این گونه بپیچند چدر می تونید تحمل کنید؟ بنابراین این روش آرامش را از فرزندتان گرفته موجب بی قراری وی می شود

احتمای راش کهنه و جوش نیز به علت گرمای بیشتر افزایش پیدا می کند

و یک عیب بزرگتر اینکه پوشک ها به علت اینکه پای کودک را باز نگه می دارند موجب جا افتادن در رفتگی های مادرزادی لگن می شوند ولی قنداق می تواند این مشکل را چنان شدید کند که به عمل نیاز پیدا شود. 

موفق باشید

 


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در سه شنبه بیست و ششم شهریور 1387 و ساعت 1:1 |
 

با سلام

دوست عزیزی پرسیده اند:

سوال

نوزادی 35 روزه ای دارم که سر آن از قسمت جلو سر به سمت چپ کج است و تا حالا سر به حالت طبیعی برنگشته تا چه زمانی سر به حالت بر می گردد البته پس از مراجعه به پزشک با معاینه دور سر از زمان تولد که 34.5 بوده به 36 رسیده است آیا سر به حالت طبیعی برمیگردد یا نه لطفا" مرا راهنمایی کنید .

 

جواب

فکر می کنم منظورتان کجی در ناحیه پیشانی باشد.باید بگویم که بهتر است تا قبل از هرچیز وی را به دکتر نشان داده و از سلامت وی مطمئن شوید.البته شما نگفته اید که این کجی تا چه اندازه است .اما اگر مشکلی وجود نداشته باشد که انشالله و به امید خدا این گونه است.جای نگرانی نیست مخصوصا" اگر مادر زایمان طبیعی و یا زایمان سخت و استفاده از فورسپس داشته که می تواند به علت جمع شدن مایعات باشد.در این صورت باید بگویم که سر فرم طبیعی ودائمی خود را می توان گفت در حدود یک سالگی (زمانی که ملاج ها بسته می شوند)پیدا می کند امیدوارم موفق باشید و خدا کوچولوی نازتون رو براتون صحیح و سالم و صالح نگه داره

 


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه بیست و یکم شهریور 1387 و ساعت 0:31 |

خواب و ریفلاکس

 

اگر کودک بعد از شیر خوردن با وجود اینکه شما آروغ وی را گرفته اید بالا می آورد و ریفلاکس دارد می توانید به تخت وی یک زاویه 30 درجه یکنواخت که زیر سر بلند باشد بدهید تا توسط این شیب شیر راحت تر از معده تخلیه بشود.


برچسب‌ها: کودکیاری, ک خواب کودک, ک ریفلاکس
+ نوشته شده توسط منتظری در شنبه نهم شهریور 1387 و ساعت 14:6 |
 

سوال:

با سلام و تشکر فراوان

خانم منتظری....پسرم به دنیا امدنی 3800 گرم بود و همه چییزش طبیعی بود.الان که کم مونده بره تو 2 ماهگی دو بار دکتر متخصص بردمش هر بار هم گفتند همه چیش عالیه..یک ماهش که تمام شد 4700 شده بود ماشاللاه خوب شیر میخوره و ادرارش هم خوبه ...ولی الان 4 روزه مدفوع بسیار کم کرده ..دکتر ماه پیش براش شربت منیزیوم هیدروکساید نوشت و گفت روزی یک قاشق چایخوری بدم...دادم ولی چند روز اول هر روز مدفوع کرد بعدش یه روز در میان حالا هم اینجور..قطره ی کارمینت هم برای نفخ و اسپاسمش نوشت ...روزی 3 بار هر بار 4 قطره...که گیاهی است..
بعد گفت اگه یه هفته هم مدفوع نکرد یا روزی 10 بار مدفوع کرد نگران نشید..بیشترش ضرر داره...الانم کشف کردم وقتی چرخ گوشت یا جارو برقی روشن میکنم ساکت میشه و گریش بند میاد...پسر عجیبی دارم نه؟
من دوران بارداریم هیچ نوع دارویی مصرف نکردم و تغذیم تحت نظر یه پزشک عالی زنان بود و بچه هم طبیعی زاییدم ..الانم از خیلی از هم سناش ماشالله درشتره و تپلیه...گرچه خودم لاغرم.
یعنی مشکلی داره؟
ممنون میشم جواب بدید

جواب:

با سلام

مهری جان چند توصیه دارم که امیدوارم مفید باشد:

1-پیشنهاد می کنم که به یک متخصص دیگر هم مراجعه کنید.همیشه برای بیماری ها ومشکلات فقط به یک متخصص هر چند که عالی باشد مراجعه نکنید .گاهی بعضی نکات و یا توصیه ها از دید بهترین ها مخفی می ماند

2-از دکترش بخواهید حتما" تشخیصش را عنوان کند و بعد دارو بدهد.اگر بدون تشخیص دادن بیماری دارو بدهد در واقع وی علامت درمانی می کند که موقت بوده و حتی ممکن است دارای عوارض باشد.

3-از دکترش بخواهید درمورد بیماری کودک به شما توضیح بدهد:علت بیماری /مدت درمان /نحوه درمان /این را بدانید که این حق شماست.وحداقل 20 دقیقه دکتر باید برای هر بیمارش وقت بگذارد

4- مصرف بی رویه این دارو ها می تواند منجر به تنبلی روده و یبوست در سالهای آینده و بروز مشکلات فراوان برا ی کودکتان شود.بنابراین اگر بعد از تشخیص بیماری دکتر اظهار کرد که دفع نکردن مدفوع جای نگرانی نیست پس واقعا" ناراحت نشوید و میزان دارو را اضافه نکنید.ممکن است مثلا" به طور ارثی کودک یک روز در میان دفع دارد البته این بعد از تشخیص بیماری است.

5- اینکه کودک با شنیدن این گونه صداها ساکت می شود اصلا" تعجبی ندارد.او می خواهد کشف کند که این صدای عجیب صدای چیست.بعد که بزرگتر شد ممکن است با شنیدن این صدا ها گریه کند

و بعد پرسیده بودید:

سوال:

سلام

یه سوال داشتم ...پسرم داره مدل سرش خربزه ای میشه...چی کار کنیم گرد بشه؟هرچی به پهلو میخوابونمش باز به زور خودشو صاف میکنه...راستی به سفارش مامانم ترنجبین بهش دادم الان روزی یک بار مدفوع میکنه...

منتظر جوابتون هستم..با تشکر

 

 جواب:

و اما جواب:

به پهلو خوابانیدن کودک بهترین روش خوابانیدن کودک است(هرگز کودک زیر 3 ماه را به پهلو نخوابانید)جهت این کار می توانید از بالشت هایی که جلو و پشت کودک قرار می دهید استفاده کنید .اما گفته می شود نحوه خوابانیدن نوزاد به فرم سر وی ربطی ندارد بلکه به ارث وابسته است و بد شکلی های اولیه بیشتر مربوط به عبور از کانال زایمان بوده و به تدریج خوب می شود.

زنجبیل (که معمولا" همراه کره استفاده می شود) از دارو های گیاهی ملین است و می تواند به دفع کمک کند اما حتما با دکتر مشورت کنید زیرا مصرف زیاد یا مداوم می تواند منجر به یبوست و تنبلی روده ها شود که ما را از کرده خود پشیمان کند


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در جمعه بیست و هشتم تیر 1387 و ساعت 16:30 |
 

سوال

سلام مثل همیشه عالی و خوب.....
ایشالا همینطور که مامانا اینقدر متوجه سلامت جسم هستند متنوجه سلامت روح و تربییت حتی از سنین کودکی هم باشن..
راستی بچه دوستم الان 3 ماهه پشت سر هم سرما میخوره چند دوره انتی بیوتیک مصرف کرده اما
هنوز گلو درد و سرفه داره
راه مناسب چیه دکتر بره باز هم انتی بیوتیک میده

نیلوفر جان از اینکه مرا مورد لطف قرار دادی ممنون وب شما هم عالی است

اما جواب:

1-پیشنهاد می کنم که به یک متخصص دیگر هم مراجعه کنید.همیشه برای بیماری ها ومشکلات فقط به یک متخصص هر چند که عالی باشد مراجعه نکنید .گاهی بعضی نکات و یا توصیه ها از دید بهترین ها مخفی می ماند

2-از دکترش بخواهید حتما" تشخیصش را عنوان کند و بعد دارو بدهد.اگر بدون تشخیص دادن بیماری دارو بدهد در واقع وی علامت درمانی می کند که موقت بوده و حتی ممکن است دارای عوارض باشد.

3-از دکترش بخواهید درمورد بیماری کودک به شما توضیح بدهد:علت بیماری /مدت درمان /نحوه درمان /این را بدانید که این حق شماست.وحداقل 20 دقیقه دکتر باید برای هر بیمارش وقت بگذارد

4-مطمئن شوید که گلو درد وی چرکی است .نمی دانم چرا پزشکان ایرانی بدون دادن ازمایش کشت و انتی بیوگرام دارو می دهند.بنابراین مادر باید به دادن این ازمایشها پافشاری کرده ودر صورت لزوم انتی بیوتتیک مصرف کند.اگر بیماری مرتب عود می کند ممکن است تشخیص اشتباه بوده و یا انتی بیوتیک مناسب نبوده باشد پس حتما" انتی بیوگرام بدهید.

5-توجه داشته باشید گلو درد چرکی اگر درمان نشود می توانی منجر به بیماری قلبی شود پس اگر لازم است حتما داروها را کامل مصرف کنید حتما مصرف انتی بیوتیک را تا انتهای درمان ادامه دهد ( و با قطع علائم دارو را قطع نکند)

 


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در جمعه بیست و هشتم تیر 1387 و ساعت 16:25 |
 

پاسخ به سوالات خوانندگان:

 

 

سوال:

سلام خانم منتظری

خسته نباشید.میخواستم بپرسم پسر 40 روزه ی من 3 هفته ای هست که روزی یکبار یا یک روز در میان مدفوع داره...اولا خوب بود روزی 3 بار بود ولی از روز 20 دچار دلدرد شدیدی شد که تا صبح گریه میکرد...از ان موقع اینطور شده..البته الان خیلی بهتره...تمام توصیه های شما رو هم درست انجام میدم..ولی بازم دل درد داره...چه کار کنم؟

جواب:

سلام مهری جان

امیدوارم خدا همیشه کوچولوت را سالم  نگه داره.

تا حالا دکتر بردیش؟ کودک در این دوران باید روز چند بار دفع داشته باشه.بهتر است که کوچولوت رو هر چه سریعتر به دکتر نشان بدهی. .اگر دفع ادرار هم کم باشد و کودکت خوب وزن نگرفته باشد ممکن است علت این مشکل کم بودن شیر باشد که موجب بی قراری نیز می شود.در غیر این صورت باید کودکت بررسی شود امیدوارم  این مسئله به خوبی حل شود .خوشحال می شوم مرا هم در جریان مداوا و به امید خدا بهبودی وی قرار دهی. ضمننا منظورت رو از الان خیلی بهتره نفهمیدم منظورت گریه هاست یا دفعات دفع مدفوع؟ اگر دومی : خدا رو شکر در این صورت توصیه های زیر یادت نره:

سعی کنید در دوران شیر دهی از ادویه و سیر و پیاز استفاده نکنید چون موجب بو گرفتن شیر می شود و کودک شیر  نمی خورد و اگر غذای نفاخ خوردید چای نبات هم بخورید


برچسب‌ها: سوال و جواب
+ نوشته شده توسط منتظری در پنجشنبه ششم تیر 1387 و ساعت 2:11 |


Powered By
BLOGFA.COM


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

JavaScript Codes